Първите консултации за нов кабинет между ПП и БСП завършиха успешно.

...
Първите консултации за нов кабинет между ПП и БСП завършиха успешно.
Коментари Харесай

ПП и БСП след разговорите за нов кабинет: Постигнахме съгласие

Първите консултации за нов кабинет сред Политическа партия и Българска социалистическа партия приключиха сполучливо. Досегашните сътрудници във властта се договориха да работят за ново държавно управление. Двете обединения регистрираха свършеното в партньорството дотук и направиха поръчки да го надградят.

" Постигнахме единодушие по целите на държавното управление. Надявам се, че ще успеем да създадем всичко за ползите на България, както първият кабинет ", заяви Асен Василев след края привършване на договарянията. 

" Отчетохме положителното, което постигнахме за 6 месеца, то не е по никакъв начин малко. Особено за обстановката, в която работихме на голям брой рецесии, които връхлетяха България. Дадохме си ясна сметка и за слабостите, една от тях беше неподготвена още през цялото време  ясно стратегия с задания и периоди. Затова през днешния ден поправяме тази уязвимост “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система Корнелия Нинова.

По думите й на тази среща двете обединения не са говорили за министерски постове.

Двете партии ще изготвят в къси периоди стратегия от експертните екипи, която да бъде призната и на политическо равнище и която да залегне с ясни съответни периоди и задължения за това какво ще се случва занапред до края на годината като промени, разясни Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР